Še eno Covidno, epidemiološko leto je za nami. Ponovno smo bili zaprti vse do maja meseca, ko smo ponovno začeli z obratovanjem. Prehodno smo opravili vsa nujna vzdrževalna dela, se kadrovsko okrepili, opremili in v nizkem štartu pričakovali odprtje Doma. Ni nam bilo lahko, a s pozitivno mislijo in delom smo tudi to prebrodili. Začetki, v maju, kot vedno so vedno težavni in imajo porodne težave, a smo se z novo ekipo ponovno unesli, da smo uspešno prejadrali celo poletje in jesen. Veseli, da se nam je poleg naših zvestih in stalnih gostov pridružilo kar nekaj novih, dobili smo tudi nove skupine Sožitja, VDC-jev, CUD-vejev itd….

Ko se ozremo nazaj, lahko s ponosom povemo, da smo kljub epidemiji delali odlično, ponovno presegli naša pričakovanja in upamo, da tudi Vaša. Vsako leto se trudimo izboljšati, polepšati, narediti lepo, prijetno in udobno bivanje pri nas. Tudi kar se tiče številk, smo jih letos presegli. Tako v številu nočitev, kot tudi v prihodkih. Seveda pa stroški tem trendom sledijo, ob povišanju vseh energentov, hrane, pijače, itd smo po našem mnenju uspešno prekrmarili letošnje leto. Poslovanje smo potegnili praktično do konca Novembra in če štejemo dejstvo, da smo začeli šele maja, smo naredili spet en korak naprej proti našemu- cilju celoletnemu poslovanju.

Glede na odzive ankete, ki jih naši dragi goste redno in z veseljem izpolnjujejo, kakor tudi glede na pozitivne odzive v Knjigi pohval in pritožb, ugotavljamo, da smo prav tako, po mnenju večine naredili pozitivne premike naprej. Prav tako smo veseli za vsako konstruktivno kritiko, ki je dobrodošla, da odpravimo malenkosti, ki Vas motijo.

Spoštovani in dragi gostje, ob tej priliki, bi se Vam radi vsi zaposleni iskreno zahvalili za dano zaupanje in Vam obljubljamo, da se bomo po naših močeh in zmožnosti trudili naprej, da Vas razveseljujemo in presenečamo z malimi ali velikimi pozornostmi tudi v bodoče.

Za konec pa Vam želimo vse dobro, veliko zdravja ter ponovno na snidenje pri nas, v Domu paraplegikov Pacug ob letu obsorej.

Za konec pa nekaj slikovnih utrinkov te sezone…

 

Poslednje oktobrsko kopanje v bazenu.


Mednarodni simpozij DOOL- oktobra


Naš VIP-i- slikar in olimpionik- ponosni nanju.


Naši košarkarji…


Skupine SOŽITJA pri nas…


Animacija in aktivnosti z nepogrešljivim Jožetom


Aktivno skupinsko spremljanje in navijanje ….za našo reprezentanco…


Tudi Fish piknike smo zorganizirali…


Tudi risanje ni umanjkalo pod vodstvom neumornega Benjamina…


Tudi take goste smo imeli….


Pa Flaminga…ki se je do konca sezone, žal ״¨iztrošil״…


Za sprememb in popestritev poletja tudi ״show cookinga״ zunaj, na odptrem…