Fizioterapija in rehabilitacija

Dom paraplegikov ponuja obnovitveno skupinsko rehabilitacijo in individualno obravnavo. V določenih terminih za naše goste zagotavljamo tudi 24 urno nego in oskrbo. Gostom nudimo tudi pester animacijski program. Lahko se udeležijo izletov po obalnih krajih in okolici, obiskujejo predstave ali koncerte. Vsem, ki pa raje ustvarjajo nudimo kreativne delavnice – izdelovanje voščilnic, nakita, urejanje vrta in mnogo drugega. Svežega zraka se naužijete s posedanjem in občudovanjem morja, otroci pa se brezskrbno lahko poigrajo na igralih v parku.

Restavracija

Naša udobna in prostorna restavracija se nahaja v glavni stavbi za recepcijo. Dovolite nam, da vas razvajamo z mediteranskimi sezonskimi jedmi  in izdelki domačih ponudnikov ter izbranimi vini.

Ob lepem vremenu vam okusne jedi postrežemo tudi na zunanji terasi.

Rehabilitacijski center

V našem rehabilitacijskem centru so gostom na voljo masaže, protibolečinske terapije, razgibavanje,skupinske telovadbe, motomed in stojka. Vsak gost je obravnavan individulano in prejema našo popolno pozornost saj je pomembo, da pot rehabilitacije prehodimo skupaj. V sklopu rehabilitacijskega centra je gostom na voljo tudi bazen z morsko vodo in savna.

 

Izleti

Organiziramo tudi izlete v bližnje okoliške kraje. Skupaj lahko obiščemo Koper, Izolo, Piran, Portorož ali Sečoveljske soline. Lahko obiščemo tudi Postojnsko jamo, Kobilarno Lipica ali občudujemo freske v Hrastoveljski cerkvici.