V tem drugem Covid letu, se počasi sezona in poletje končuje s katero smo glede na situacijo izjemno zadovoljni. Vsi, ki ste bili pri nas, upamo, da ste odšli z lepimi spomini in vtisi ter z željo po ponovnem povratku in snidenju z nami. V vsem tem poletnem času je bilo sonce zelo radodarno in veliko Vas je preživelo ob in v bazenu, imeli smo bogato animacijo ter sobotne glasbeno plesne večere. Fizioterapije pa si je s svojim delom in odnosom do uporabnikov, že dolgo tega pridobila status kraljice ponudbe Pacuga in nad tem bomo vedno ponosni in poskrbeli, da tako ostane oz. se še izboljša. Sploh sedaj v povezavi z Nevrorehabilitacijskim centro ITERO iz Ljubljane, s katerim želimo udejanjiti dolgoročno sodelovanje. Dobili smo dva nova aparata Biotron za lajšanje bolečin in vibracijsko ploščo, ki smo jih s pridom tudi uporabljali.

Naslednje leto, bomo vse to kar smo imeli to leto, poskušali še izboljšati, povečati, narediti še bolj zanimivo…Glede na ankete ste to leto pohvalili tako čistočo, kot hrano in seveda strežbo, za kar smo Vam hvaležni. Trudimo se po svoji moči in glede na zmožnosti, da je Vaše bivanje pri nas lepo ter da uživate v vsem, kar Vam nudimo. Zavedamo se, tako svojih pomanjkljivosti kot tudi tega, da nismo popolni, a trudimo se, da se vsak gost pri nas res lepo in dobro počutili.

Za naslednje leto že imamo par novih idej (nekatere ste tudi sami prispevali preko anket, pogovorov  itd), ki Vas bodo pričakale ob ponovnem snidenju pri nas.

S pomočjo Vas, gradimo Dom paraplegikov v resnično središče zdravja in dobrega počutja in smo Vam vsi zaposleni zato hvaležni.

V prilogi nekaj slik, ki bodo vse udeležence skupinske obnovitvene rehabilitacije spominjale na bivanje v Pacugu in obenem kličejo po ponovnem srečanju.