Na naše drugo krizno (Covidno) leto smo se dodobra pripravili tako s kadri, z ureditvijo okolice in notranjosti Doma ter Vile Pacug kot tudi s potrpežljivostjo in neučakanostjo, da Vas čimprej vidimo. Dela nam ni zmanjkalo, volje pa tudi ne. Nekaj je novosti, ki bodo popestrile bivanje in vzdušje pri nas je prikazano na slikah v prilogi, nekaj pa smo pustili, da Vas preseneti/mo, ko pridete.

Letošnja sezona se je začela sredi maja in upamo, da se bo končala proti koncu Oktobra, veliko je bilo povpraševanj in (pred)rezervacij, veseli smo, ker smo letos končno ”prebili” magično mejo čez 200 in več vpisanih ter potrjenih udeležencev na SOR plus njihovih spremljevalcev, kar si štejemo v čast. To pa prav tako pomeni neko zadoščenje, da delamo v pravo smer in da to naši člani znajo tudi ceniti in pokazati. Seveda se bomo tudi v prihodnje trudili po naših najboljših močeh, da dvigujemo nivo ponujene storitve in da vse kritike tako negativne, kot pozitivne obrnemo v konstruktivne ter poskušamo po svojih močeh in zmožnostih zadovoljiti Vas, dragi naši uporabniki.

Prav tako smo letos pridobili nekaj novih skupin (Zavod SABA, Zavod M Asist, Sožitje,…) poleg že starih CUDV-jev in VDC-jev, Glasbene šole Radovljica,…. Tako, da smo tudi na tem segmentu zadovoljni, da se širi dober glas.

Kot novost letošnjega leta pripravljamo skupaj s podjetjem ITERO iz Ljubljane, nevrorehabilitacijskim centrom, ki bo predstavil svoj pristop k rehabilitaciji pri vsaki skupini pri nas. Več informacij na www.itero.si

Torej dobrodošli pri nas. Mi Vas že z nestrpnostjo pričakujemo in se veselimo snidenja z Vami.


Ureditev »bazenske« zelenice


Nov zeliščni vrt


Nov parket v sobi 1 in sobi 4 v Domu paraplegikov.


Ureditev povezovalnega (barvanje in slike) hodnika iz garaže proti Vili Pacug.


Osveženi in prenovljeni restavracija in recepcija


Sadno drevje v parku in vhod z olivami v Vili Pacug