Potem, ko so nas v januarju zapustili vsi pacienti Doma upokojencev iz Izole, ki so bili pri nas od novembra 2020 v izolaciji, so gasilci dezinfecirali vso območje Doma parpalegikov in Vile Pacug. Nakar je še do konca meseca januarja potekalo generalno čiščenje prostorov s strani najemnika Doma upokojencev Izola.
Obema se prisrčno zahvaljujemo za njihov trud.

NOVOSTI V LETU 2021 V DOMU PARAPLEGIKOV
Z velikim ponosom in veseljem lahko vsem, ki nas spremljate po vseh socialnih medijih in internetu sporočimo, da smo s tem letom zaposlili dva nova sodelavca.
In sicer:

hišnika/vzdrževalca g. Nikolo Tomkića, ki je z nami delal že lansko sezono prek javnih del in se je zelo izkazal z odnosom in voljo do dela ter znanjem in željo, da se v vsako stvar poglobi, razume, uredi in odpravi.

In drugi bo kuhar g. Matija Kajba, kateri je prav tako bil lansko leto na preizkusu in kot so nam povedali vsi, ki so bili pri nas na rehabilitaciji in počitnikovanju, se je prav tako dobro odrezal z okusno, svežo, domačo hrano in kuhinjo.

Obema želimo iskreno dobrodošlico in da bi se pri nas z nami, zaposlenim ter vsemi gosti dobro počutila in se izkazala z delom, odnosom in veseljem do dela, v kar ne dvomimo.