Ne glede na vse letošnje ovire (Covid etc.), smo to sezono srečno in uspešno prebrodili tudi pri nas. Velika zahvala gre trudu zaposlenih in seveda našim dragim in cenjenim ter zvestim uporabnikom.
Poleg naše že uveljavljene rehabilitacije smo letos v domu poskrbeli tudi za nekaj dodatne animacije in aktivnosti med gosti sicer bolj proti koncu, a vendarle smo se potrudili narediti korake naprej v tej smeri. Vse v skladu z kadrovskimi in drugimi zmožnostmi.

Solinarski večer

Tačke pomagačke pri nas na obisku.

Ob pridobitvi dveh apartmajev, ki sta med drugim že od prvega dneva zasedena, smo tudi zaradi velikega povpraševanja po porabi voucherjev pri nas zelo zadovoljni s sezono in njenim jesenskim nadaljevanjem. Sicer se je zaradi 3 mesečne karantene opremljanje zavleklo ampak rezultat je viden.

Bivša Hubbardova soba- sedaj apartma 1

Bivša zdravniška soba, sedaj apartma 2 (spodaj)

Seveda pa nismo pozabili poskrbeti za vzdrževanje in urejanje okolice. Vse to delamo zato, da bi se naši dragi gostje dobro in lepo počutili pri nas. Veliko delo je naredil naš Nikola, ki je dejansko vse betonske površine spremenil v lepo zaokroženo celoto.

PAKET VAOUCHER JESEN V DOMU – povabilo za koriščenje voucherjev pri nas, radi Vas bomo gostili.