Aktivnosti po post Covid krizi- junij 06

Hvala Bogu smo končno odprli naša vrata in začeli z delom. Vsi smo si enakega mnenja, da nam je manjkalo to naše lepo delo ter seveda druženje z Vami, našimi dragimi gosti, katere smo zelo pogrešali.
V veliko veselje nam je bilo, da so nas poleg naših stalnih gostov iz Zveze paraplegikov, pogostili in nas spravili v dobro voljo tudi pevci Glasbene šole iz Radovljice, ki so vsem nam poklonili in priredili, ob svojih intenzivnih treningih tudi nepozabni večerni koncert. Hvala ga. Bedenik in vsem članom GŠ Radovljica za nepozaben večer.

Naša draga gostja Katja je pri nas praznovala rojstni dan kot se spodobi, skupaj z nami.

Prav tako smo bili zelo veseli, da nas je ponovo obiskala skupina iz VDC Nova Gorica, sicer jih je bilo planirano in mišljeno več, a tudi ta nam je vlila upanja v prihodnje tvorno sodelovanje. Pa če ne prej v jeseni se ponovno dobimo z ostalimi, kaj ne da 😉

Med vikendom smo imeli tudi nekaj individualni gostov, družin z otroci, ki so nam v zahvalo tudi nekaj narisali tako, da smo imeli tudi likovne oz ustvarjalne delavnice.

Prav tako smo s ponosom prvi skupini naših članov predstavili novost tega leta BONDING PSIHOTERAPIJA (BPT), ki je glede na prve odzive izredno pozitivno sprejet med našimi člani in prav tako pri izvajalcih iz Združenja bonding psihoterapevtov Slovenije. Tako, da bomo to leto zagotovo nadaljevali pri vsaki skupini in nato po dogovoru tudi posamično. Gradimo kamenček, po kamenček naš mozaik k prepoznavnosti, profesionalnosti in upam, da nam bo uspelo tudi z Vašo pomočjo.