V sklopu Doma paraplegikov d.o.o., deluje trgovina IZI programa ( sedežne blazine, električni skuterji, invalidski vozički, rokavice za poganjanje, kopalniška oprema, pomoč ob prilagoditvi stanovanj…). Imamo koncesijo ZZZS za naročilnice.

Vse potrebne informacije dobite :

V prodajalni medicinsko tehničnih pripomočkov v Pacugu :
Maša Poplas, tel: 041 653 640,  pacug.masa@gmail.com

in Ljubljani, na Štihovi 14
Žiga Bajde, tel: 041 653 640, ziga.bajde@zveza-paraplegikov.com
Blanka Markovič, tel. št. 041 653 640, blanka.markovic@zveza-paraplegikov.com

Oprema za kopalnice

Vrhunska in strokovna oprema kopalnic za invalide in starejše. Prilagoditev prostora gibalno oviranim, z visokokakovostno  opremo nemškega proizvajalca NORMBAU.

https://www.normbau.de/de/index.html

Vicair blazine za sedež

Vsaka Vicair blazina je napolnjena z stotinami z zrakom napolnjenih celic imenovanih SmatCells. Te celice imajo v stiku ene z drugo nizek nivo trenja, kar jim omogoča stalno prilagajanje telesnim oblikam in s tem odlično zmanjšanje pritiska na telesne
dele. SmartCells so nameščene v premišljeno načrtovane razdelke tako, da omogočajo maksimalno mero stabilnosti in optimalno lego telesa za kar največjo možno stabilnost telesa.
http://vicair.com/

Blazine Amovida

Antidekubitusne blazine za invalidske vozičke Amovida nudijo udobje in nego s pomočjo rešitev, ki združujejo najnovejša medicinska dognanja z najmodernejšo tehnologijo in odlično obliko. Na podlagi našega strokovnega znanja, ki ga imamo kot v svetu vodilni in inovatorji na področju silikonske tehnologije, blazine Amovida vsebujejo novo, edinstveno lahko tekočino Amovida – lahek tekoč silikonski material, ki omogoča odlično razporeditev pritiska.
http://www.amovida.com/si

Komandna ročica

Dom paraplegikov d.o.o. Pacug nudi strokovno svetovanje in pomoč pri pridobivanju nepovratnih sredstev za nakup BDF. ročice za upravljanje avtomobila, ki se izvaja preko zakona ZIMI.

Več o BDF. ročici si preberite na: www.rocnakomanda.si
Več o zakonu ZIMI si preberite na: zakonodaja.com/zakon/zimi

 

Vozički Progeo

Ekskluzivni zastopnik za Slovenijo za vozičke Progeo
http://www.rehateamprogeo.com/?PAG=1&SEZ=1&LANG=EN

Napisane cene so osnovne cene za voziček. Za več informacij in točno ceno nas kontaktirajte.

Ostala ponudba