Prva skupina v letu 2020

Ženski pevski zbor Dramlje so bile naše prve gostje v tem letu, zakar smo jim hvaležni. Veseli in ponosni smo, da so se pri nas v objemu morja, mediteranske klime, zelenja ter miru, dobro počutile. Mi smo jim pokazali našo gostoljubnost, profesionalnost, dobro vzdušje, dobro hrano in kvalitetno sodobno namestitev, ki jo premore Dom.

Lepo je bilo videti, da so uživale v dvorani, v restavraciji, v naši lepi okolici in celo v sobi so peleJ.

V upanju, da se bodo ponovno vrnile k nam tako kot članice pevskega zbora oziroma kot posameznice z družinami.

JSKD – seminar Plesno izročilo Primorske

Imeli smo to čast, da nas je Javni sklad za kulturne dejavnosti izbral za vse slovenski seminar z nazivom Plesno izročilo Primorske. Imeli smo okoli 50 udeležencev, ki so bili z našo ponudbo, namestitvijo predvsem pa gostoljubljem zadovoljni in upamo lahko, da se bodo ponovno vrnili k nam ali kot udeleženci seminarjev ali kot posamezniki z družinami. Zatorej na snidenje pri nas.

Pevski zbor Glasbene matice – seniorski zbor

Pevke in pevci iz Glasbene matice- seniorski pevski zbor iz Ljubljane in okolice, pod vodstvom g. Tozona so napolnili tako naš Dom, kot Vilo Pacug. V zelenem, mirnem in ustvarjalnem okolju so prepevali na ves glas. Očitno jim je bilo lepo, mi pa smo se trudili, da se bodo ponovno vrnili kot pevski zbor, kot tudi posamezno na naš lep košček Obale.

Urejanje Doma in okolice v februarju

Topli zimski dnevi nas niso uspavali. Pogumno in ambiciozno smo se podali v nove obnove, urejanje in vzdrževanje itd. Trudimo se za Vas, da bi se oz da se  boste pri nas še bolje, lepše počutili….ko bo vse končano bo res kot v raju. V upanju, da boste veseli kot mi.

Novi obešalniki po sobah